ทำกันแค่ไหนถึงเรียก Cyberbullying
17/10/2023
𝗨𝗞 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝘆 𝗙𝗮𝗶𝗿 𝗼𝗻 𝗧𝗼𝘂𝗿 @ Mahidol 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝘆
19/10/2023

THE APPLICATION IS NOW OPEN for Thai and ASEAN universities students

.

Join us now and let’s explore ASEAN with the future leaders in Asia this coming March 11 – 21, 2024 Program at Mahidol University, Nakhon Pathom, Thailand

.

ASEAN in Today’s World (AsTW) is a two-week international study program focusing on ASEAN and East Asian Affairs with strong support from Kyushu University, Japan and the ASEAN Secretariat. It is designed for university students both undergraduate and post-graduate students from around the world.

.

WHAT WILL YOU LEARN IN AsTW 2024

– ASEAN Studies Course

(1) Social Innovator Incubation

(2) Multiculturalism in Asia

– Cultural Exchange

(1) Thai Traditional Workshop

(2) Thai Cooking Class

(3) Thai Dance Class

.

WHAT WILL YOU GET FROM AsTW 2024

– Certificate of Completion from Kyushu University, Japan

– Official Transcript from Kyushu University, Japan

– Certificate of Participation from Mahidol University, Thailand

.

EXPENSES

STUDENT will pay for the expenses during joining the program as below:

– 159,200 Japanese Yen for Programme Fee

(The price is included all lecturers, cultural activities, field trips, airport pick-up transportation, accommodation, and lunch during the weekday)

– Some meals during the weekend which are not covered in the programme fee

– Visa (If needed)

– Health insurance

– Participants are responsible for their own international travelling expenses, while the host country will take care of the local transportation for all the official trips throughout the programme.

.

SCHOLARSHIP IS AVAILABLE

We provide a limited scholarship to exempt the program fee value of 159,200 Japanese Yen, which offers students from ASEAN Countries who presents a strong academic record and are fluent in the English language for academic purpose.

.

To apply, you can download application from here. >> https://isc.kyushu-u.ac.jp/astw/

.

Apply Now – 19 November 2023

For more information: https://isc.kyushu-u.ac.jp/astw/

Submission of Application at: astw_program@mahidol.ac.th

#AsTW2024 #ASTW #Scholarship

เราใช้คุกกี้เพื่อพัฒนาประสิทธิภาพ และประสบการณ์ที่ดีในการใช้เว็บไซต์ของคุณ และสามารถจัดการความเป็นส่วนตัวเองได้ของคุณได้เองโดยคลิกที่ ตั้งค่า

Privacy Preferences

เว็บไซต์นี้ใช้คุกกี้เพื่อจำแนกผู้ใช้งานแต่ละคน โดยทำหน้าที่หลักคือประมวลทางสถิติ ตลอดจนลักษณะเฉพาะของกลุ่มผู้ใช้บริการนั้นๆ ซึ่งข้อมูลดังกล่าวจะนำมาใช้ในการวิเคราะห์รูปแบบพฤติกรรมของผู้ใช้บริการ และมหาวิทยาลัยจะนำผลลัพธ์ดังกล่าวไปใช้ในการปรับปรุงเว็บไซต์ให้ตอบสนองความต้องการ และการใช้งานของผู้ใช้บริการให้ดียิ่งขึ้น อย่างไรก็ตามข้อมูลที่ได้และใช้ประมวลผลนั้นจะไม่มีการระบุชื่อ หรือบ่งบอกความเป็นตัวตนของผู้ใช้บริการแต่อย่างใด อีกทั้งไม่มีการเก็บข้อมูลส่วนบุคคล เช่น ชื่อ, นามสกุล, อีเมล เป็นต้น และใช้เป็นเพียงข้อมูลทางสถิติเท่านั้น ซึ่งจะช่วยให้มหาวิทยาลัยสามารถมอบประสบการณ์ที่ดีในการใช้งานเว็บไซต์สำหรับคุณ และช่วยให้สามารถปรับปรุงเว็บไซต์ให้มีประสิทธิภาพยิ่งขึ้นได้ในเวลาเดียวกัน ทั้งนี้คุณสามารถเลือกตัวเลือกในการใช้งานคุกกี้ได้

Allow All
Manage Consent Preferences
  • คุกกี้ที่จำเป็น
    Always Active

    คุกกี้ที่จำเป็น คือคุกกี้ที่จำเป็นต้องมีเพื่อให้เว็บไซต์ทำงานได้อย่างถูกต้อง คุกกี้เหล่านี้ช่วยให้มั่นใจถึงฟังก์ชันพื้นฐานและคุณลักษณะด้านความปลอดภัยของเว็บไซต์

  • คุกกี้เพื่อการวิเคราะห์

    คุกกี้เพื่อการวิเคราะห์/เพื่อประสิทธิภาพ คุกกี้เหล่านี้ช่วยให้เราจดจำและนับจำนวนผู้เข้าชมเว็บไซต์และทราบว่าผู้เข้าชมไปยังหน้าต่างๆ ในเว็บไซต์อย่างไร สิ่งนี้จะช่วยให้เราปรับปรุงการทำงานของเว็บไซต์ให้ดียิ่งขึ้นได้ในอนาคต ตัวอย่างเช่น ทำให้ผู้ใช้งานพบสิ่งที่ต้องการเข้าถึงได้ง่ายขึ้น

Save